Parallels Virtual Automation

Attraverso la gestione autonoma e l'automazione, gli amministratori possono ridurre i costi e gestire la loro infrastruttura dovunque e in modo efficace, utilizzando Parallels Virtual Automation.  Fare clic qui sotto per leggere le domande più frequenti, la documentazione e altre informazioni su strumenti utili che possono dare risposta alle vostre domande.

1. 1.
    What are the requirements for PVA?

Hardware Requirements

Windows or Linux-based or bare metal computer serving as Master Server:

• Intel Celeron, Pentium III, Pentium 4, Xeon, or AMD Athlon CPU
    • Minimum 1 GB RAM
    • Minimum 15 GB free disk space
    • Network card

Software Requirements

Windows or Linux-based computer server as Client Server:

• Internet Explorer 8.x and 9.x for Windows
    • Mozilla Firefox 16.x
    • Safari 5.x or newer
    • Chrome 22.x or newer

Windows-based computer acting as Master Server:

• Windows Server 2003 x64 SP2
    • Windows Server 2008 R2

Linux-based computer acting as Master Server:

Physical server without virtualization technology running 32-bit, x86-64-bit versions of:

• CentOS 5.x or 6.x;
    • RHEL 5.x or 6.x;
  2. 2.
    What Parallels products does PVA manage?

Parallels Virtual Automation manages Parallels Cloud Server, Parallels Virtuozzo Containers (Windows and Linux) and Parallels Server Bare Metal (standard and advanced editions).

3. 3.
    Where can I get more templates for PVA?

When using Parallels Virtual Automation, the administrator may also take advantage of the Parallels Virtuozzo Containers templates & associated online template library.  The template libraries are located here: http://kb.parallels.com/115548

4. 4.
    How to change Power Panel default language

Please go to http://kb.parallels.com/113101 to learn how to change the default language.

5. 5.
    How can I set preferred IP address for PVA Agent communications?

To learn how to set the preferred IP address for PVA agent, please review the latest KB article at: http://kb.parallels.com/112904

Documentazione tecnica

La documentazione del prodotto è disponibile in formato PDF e HTML qui.

Risorse utili disponibili

Trova le risposte alle domande tecniche più frequenti su prodotti di virtualizzazione e servizi correlati.

Trova le soluzioni ai problemi noti sul nostro database.

Conosci le funzionalità dei prodotti Parallels e il modo in cui puoi utilizzarle.

Connetti con altri utenti Parallels. Per le informazioni su prodotti Parallels specifici, partecipa ai forum di prodotti adatti.

Due programmi tecnici, di marketing e vendite separati - uno per fornitori di servizi e uno per sviluppatori di servizi cloud (ISV).

© 1999-2014 Parallels IP Holdings GmbH. Tutti i diritti riservati.    Contratto di Licenza | Conditions d'utilisation | Politica sulla Privacy