Parallels Virtual Automation

Durch die Selbstverwaltung und Automatisierung, die Parallels Virtual Automation (PVA) bietet, können Administratoren Kosten senken und ihre Infrastruktur ortsunabhängig von überall aus effizient verwalten. Nachfolgend finden Sie häufig gestellte Fragen zum Produkt, technische Dokumentationen und weiterführende Informationen.

1. 1.
    What are the requirements for PVA?

Hardware Requirements

Windows or Linux-based or bare metal computer serving as Master Server:

• Intel Celeron, Pentium III, Pentium 4, Xeon, or AMD Athlon CPU
    • Minimum 1 GB RAM
    • Minimum 15 GB free disk space
    • Network card

Software Requirements

Windows or Linux-based computer server as Client Server:

• Internet Explorer 8.x and 9.x for Windows
    • Mozilla Firefox 16.x
    • Safari 5.x or newer
    • Chrome 22.x or newer

Windows-based computer acting as Master Server:

• Windows Server 2003 x64 SP2
    • Windows Server 2008 R2

Linux-based computer acting as Master Server:

Physical server without virtualization technology running 32-bit, x86-64-bit versions of:

• CentOS 5.x or 6.x;
    • RHEL 5.x or 6.x;
  2. 2.
    What Parallels products does PVA manage?

Parallels Virtual Automation manages Parallels Cloud Server, Parallels Virtuozzo Containers (Windows and Linux) and Parallels Server Bare Metal (standard and advanced editions).

3. 3.
    Where can I get more templates for PVA?

When using Parallels Virtual Automation, the administrator may also take advantage of the Parallels Virtuozzo Containers templates & associated online template library.  The template libraries are located here: http://kb.parallels.com/115548

4. 4.
    How to change Power Panel default language

Please go to http://kb.parallels.com/113101 to learn how to change the default language.

5. 5.
    How can I set preferred IP address for PVA Agent communications?

To learn how to set the preferred IP address for PVA agent, please review the latest KB article at: http://kb.parallels.com/112904

Technische Dokumentation

Die Produktdokumentation ist im PDF-Format hier erhältlich.